Pozdravljeni!

Sem Darja, licencirana AFP prehranska svetovalka, po izobrazbi pa doktor medicine.

Po končani Medicinski fakulteti v Ljubljani in dveletnem delu na različnih oddelkih UKC Ljubljana in Psihiatrični kliniki Ljubljana sem vrsto let delala v medicinskem oddelku velikega farmacevtskega podjetja.

Sedaj sledim svojemu življenjskemu poslanstvu: pomagati ljudem s svetovanjem o zdravem življenjskem slogu in zdravi, posamezniku prilagojeni prehrani. Združujem temeljna medicinska znanja o delovanju človeškega telesa in poznavanju bolezenskih stanj iz časa študija in prvih let dela, dobro poznavanje delovanja zdravil, pridobljenega v času dela v farmaciji, in sodobna spoznanja o prehrani in zdravem življenjskem slogu, ki izhajajo iz izsledkov raziskav objavljenih v znanstvenih revijah. Vse skupaj zaokrožuje licenca AFP prehranskega svetovalca in veliko praktičnih izkušenj iz domače kuhinje, kjer vsak dan poskrbim, da je družina sita, zdrava in zadovoljna ter da se prijatelji vedno radi odzovejo povabilu na kosilo ali večerjo.

Motivirajo me pogovori s strankami in njihovo zadovoljstvo ob doseganju zastavljenih ciljev, enako kot me motivirajo strokovne razprave z možem internistom, revmatologom, ki je vedno pripravljen nuditi strokovno podporo mojemu svetovalnemu delu.

Darja Ambrožič, dr.med.,  AFP Prehranski svetovalec
Darja Ambrožič, dr.med., AFP Prehranski svetovalec
Dr. Aleš Ambrožič, dr.med.
Specialist interne medicine in revmatologije
Dr. Aleš Ambrožič, dr.med. Specialist interne medicine in revmatologije
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share
Follow by Email
RSS