Želite vse najboljše za svoje najdražje? Bo v vašem prazničnem voščilu tudi velika želja po zdravju in dolgem kvalitetnem življenju?

Če ste prikimali prejšnjim besedam, potem omogočite svojim najbližjim realen in natančen vpogled v trenutno stanje njihove telesne sestave. Poleg tega jim lahko omogočite, da si na prijazen in strokoven način pridobijo znanje o zdravem življenjskem slogu, s katerim se bodo v prihodnje lahko izognili številnim kroničnim boleznim. Podarite jim DARILNI BON za katerokoli storitev prehranskega svetovanja.

Morda potrebujejo samo potrditev, da so na pravi poti, morda pa bo MERITEV TELESNE SESTAVE v le nekaj minutah pokazala, da je potrebno za izboljšanje njihovega zdravja nekaj spremeniti. Morda bo to prvi korak k bolj zdravemu in srečnemu življenju, ki ga želite vsem, ki jih imate radi. 

Morda pa si vaši najdražji že želijo izboljšati svoj življenjski slog, se zdravo prehranjevati, izgubiti nekaj telesne maščobe, ki jih ogroža, pridobiti malo mišic in se bolje počutiti v svoji koži, pa ne vejo kje in kako začeti. Potem je DARILNI BON za PREHRANSKI POSVET pravo darilo zanjo ali zanj.

Se vaša prijateljica ali prijatelj že dolgo trudi shujšati, pa ne zmore vztrajnosti za dolgoročen uspeh? Potem je DARILNI BON za MESEČNI ali TRIMESEČNI PROGRAM zdravega prehranjevanja ideja, s katero boste nekomu omogočili, da se bo naučil njemu prilagojenega zdravega prehranjevanja in mu na bolje spremenili življenje za veliko več časa kot trajajo praznični dnevi!

Če torej želite svojim najdražjim podariti veliko več od darila, ki bo čez nekaj dni obtičalo v skladišču pozabljenih daril, potem so DARILNI BONI PREHRANSKEGA SVETOVANJA prava ideja! Podarite jim možnost dolgega in zdravega življenja.

Srečno in zdravo!

 

DARILNI BON je mogoče naročiti preko spleta, po telefonu ali osebno, prevzem je možen osebno na naslovu Slamnikarska 18, Domžale, ali pa vam ga pošljemo po pošti.
Plačilo je možno z gotovino ali z nakazilom na TRR. 

 

TUKAJ NAROČITE VAŠ DARILNI BON 

Vpišite ime in priimek kupca darilnega bona.
Vpišite elektronski naslov na katerega boste prejeli potrdilo o nakupu darilnega bona.
*Paket treh meritev telesne sestave lahko vnovči samo ena oseba. **Mesečni in trimesečni program prehranjevanja zajemata tudi sestavo jedilnikov.
* Podatke za nakazilo boste prejeli na navedeni elektronski naslov. **Gotovinsko plačilo je možno na naslovu Slamnikarska cesta 18, 1230 Domžale, po predhodnem dogovoru po elektronski pošti ali po telefonu.
* Oseben prevzem je možen na Slamnikarski cesti 18, 1230 Domžale po predhodnem dogovoru.
Vpišite: IME; PRIIMEK; NASLOV; POŠTNO ŠTEVILKO in KRAJ.
Navedite ime in priimek osebe, ki ji želite podariti darilni bon.
V kolikor ste prejeli kodo za popust, jo vnesite. *Popusti se ne seštevajo.

Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share
Follow by Email
RSS