NOVO

NOVO

NOVO
Spletna stran

Razumete žensko v sebi? Imate občutek izgorelosti, ker vam okolica črpa energijo, ki  jo rabite zase? Bi radi svoj slog oblačenja uskladili  z vašim pravim Jazom?
Bi se radi zdravo prehranjevali, pa ne veste kako spremeniti svoje navade?

Na vsa ta in še na mnoga druga vprašanja si lahko odgovorite v družbi strokovnjakinj s področja družinske terapije, vedske astrologije, modnega stiliranja in prehranskega svetovanja.

Nataša in Hedi mag. farm. ter Darja, dr.med vas vabijo, da se pridružite družbi žensk s podobnimi vprašanji in se prijavite na interaktivne delavnice, kjer vas, pričakujejo na predstavitvenem srečanju v TOREK 21.9.2021, ob 18h v Prostorih Obrtne zbornice Domžale, Šaranovičeva cesta 21c.

Po predstavitvenem srečanju sledi niz desetih (10) srečanj na katerih boste lahko skupaj s predavateljicami spoznavale žensko v sebi in še več!

Mati, sestra, žena, ljubica, prijateljica, hčerka, sodelavka, šefica, babica, …. so nekatere od mnogih vlog, ki jih ženska ima v sebi, jih ustvarja, neguje in spodbuja. Vsekakor pa je primarna vloga v nas biti ženska, ki je zadovoljna v svoji koži/telesu.
Take kot smo, vstopamo v interakcijo z ostalimi v naši okolici: v družini, med prijatelji, v delovnem okolju.
Vse te reakcije, odnosi pa ponovno vplivajo nazaj na nas. Vedeti moramo, da vse kar delamo, delamo iz sebe, zaradi sebe, sebi. Vsaka izmed nas je posebna in enkratna. Tukaj smo, da vam pomagamo spoznati svojo notranjo, kot tudi zunanjo posebnost, enkratnost, jo nadgraditi tako, da boste uživale v njej in jo negovale – zadovoljno žensko v sebi.
Vse ostalo je logična posledica.

puščica dol

Kratko o delavnicah

Ljudje smo različni. Zato se različno odzivamo na okoliščine, imamo različne sloge komunikacije, različno dojemamo druge.

Kako naj vem, kakšen vtis dajem in kako si želim, da bi me videli drugi?

Kakšni so moji potenciali in kako jih izkoristiti?

Kako obvladati stres, prepoznati izčrpanost in izgorelost?

Pravi uspeh izvira iz ravnotežja in izpolnjenosti. Ključ do zadovoljnega življenja ni v tem, da se stresu in situacijam, ko ne vemo več kako naprej, izogibamo ali izognemo, temveč v tem, da se naučimo, kako se z njimi spoprijeti.

Z Natašo Bernik, mag. farm. in terapevtko Relacijske družinske terapije boste v sklopu 4 delavnic spoznali svojo pravo barvo, in odkrili štiri stile vedenja DISK in komunikacijo, ki bo izboljšala vaše delovne in “osebne, privatne” odnose. naučili se boste kako okrepiti svoje telesne in duševne sposobnosti, da nam težave, ki otežujejo naše življenje in vsakodnevno delo »ne pridejo do živega« in da ne zbolimo.

Vedska astrologija (Djotiš) predstavlja starodavno modrost in globoko znanje ved. Ponuja praktično sredstvo za razumevanje in napredovanje življenjskih dogodkov. Pomaga razumeti preteklost, sprejeti sedanjost in ustvarjati prihodnost.

V sklopu dveh delavnic poimenovan Spoznaj svojo notranjo in zunanjo enkratnost boste s Hedi Sošič, mag. farmacije in djotišinjo, na eni izmed delavnic pogledali kako lahko Djotiš pomaga prepoznati potenciale in osebne lastnosti ter ustvariti harmonijo v nas samih.
To harmonijo v sebi pa bomo na drugi delavnici nadgradili  z osebnim, zunanjim (modnim) stilom, ki bo lepo zaokrožil in poudaril podobo zadovoljne ženske.

Sklop 4 delavnic poimenovan Zdrav življenjski slog za žensko v meni pripravljamo z  namenom opozoriti na pomen zdrave prehrane. Namen je ponuditi povsem praktične napotke, kaj v resnici je zdrava prehrana, kaj je pomembno upoštevati  in kako se lotiti sprememb.

Skupaj z Darjo Ambrožič, dr. med., ki deluje kot prehranska svetovalka, bomo spoznavali principe zdrave prehrane, načine kako jih prilagoditi posamezniku, njegovim željam, okusom in  življenjskemu ritmu.
Dotaknili se bomo področja prehrane pri ženskah v zrelih letih, prilagoditvam ob telesni aktivnosti in vplivu prehrane na spolnost. Poleg nekaj teoretičnih osnov se bomo lotili tudi povsem praktičnih idej in nasvetov za pripravo zdravih in okusnih obrokov v domači kuhinji in nasvetov kako izbirati jedi izven domače kuhinje.

puščica dol

V spodnjem obrazcu pustite svoje ime in elektronski naslov na katerega boš prejela potrditev o prijavi in še več informacij o predstavitveni delavnici.
Če menite, da bi delavnica zanimala tudi vašo mamo, sestro, prijateljico - ne odlašajte - povabite tudi njo! 

Na elektronski naslov vam bomo poslali potrdilo o prijavi in druge informacije o delavnici.
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share
Follow by Email
RSS